در اواسط دی ماه 1397 ماشین پراید 131 مدل SE تمام فول رو به مبلغ 36 میلیون تومان خریدم که من ماشین رو صفر خریدم . حالا بعد از گذشت یکماه تصمیم گرفتم برای صندلی های ماشین ، روکش بندازم و همچنین برای کف ماشین هم تصمیم گرفتم کف پوش سه بعدی ( قالبی ) بندازم که جدید هست و خیلی تعریف میکنن . در اواخر بهمن ماه 1397 بود که وقتی ظهر از سرکارم اومدم ناهار خوردم و به مامان و بابام گفتم که میرم برای ماشینم روکش بندازم . ماشین رو سوار شدم و رفتم داخل شهر و برای ماشین روکش و کف پوش گرفتم و به قول مغازه دار به من گفت : روکش و کف پوش ، کت و شلوار ماشین هست .

کف پوش اصلی خود ماشین از جنس موکت هست و چونکه به مروز زمان وقتی آب داخل ماشین میریزه باعث میشه کف ماشین به مرور زمان پوسیدگی ایجاد بشه و همچنین همیشه داخل ماشین بوی نم به خود میگیره . ابتدا همه صندلی های ماشین رو باز کردن و داخل ماشین کف پوش یک تیکه از جنس پلاستیکی پهن کردن که همین کف پوش 100 هزار تومان قیمت داشت .

این هم عکسی از کف پوش اصلی ماشین که از جنس موکت می باشد .

در عکس پایین کف پوش یک تیکه که از جنس پلاستیک هست رو مشاهده می کنید که در کف ماشین پهن میشه 

روکش صندلی ها که واقعاً شیک هستن و از جنس برزنت و خیلی جنس خوبی دارن . 

قیمت روکش ها هم 320 هزار تومان بود .

در آخر هم کف پوش سه بعدی ( قالبی ) گذاشتم که قیمت آن 120 هزار تومان بود .

این کف پوش سه بعدی در زیر پا گذاشته میشه هم در زیر پای صندلی های جلو و هم صندلی عقب . 

این هم عکس از نمای این کف پوش های سه بعدی .

روکش صندلی : 320 هزار تومان

کف پوش یک تیکه پلاستیکی : 100 هزار تومان

کف پوش سه بعدی : 120 هزار تومان

حالا با این روکش و کف پوش که انداختم ماشین پرایدم شیک تر شده . هر چند همه میگن پراید هم شد ماشین 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رسانک • سایت تفریحی و خبری دختری که روی ابرها قدم میزند...! شطرنج با ماشین قیامت نرم افزار بازاریابی شبکه ای کسـب درآمـد وبلاگ دوستداران حاج حسین محلوجی پایگاه خبری تحلیلی آفتاب آبپخش بهترین آموزشگاه زبان انجمن حل مشکلات نرم افزلری