دوستان عزیزم سلام وقت شما بخیر . 
در تاریخ 17 دی ماه 1397 یک پراید صفر تک گانه ( بنزینی ) خریدم مدل 97 که آبان ماه 1397 از کارخانه اومده بیرون . این پراید ثبت نامی بوده که من بصورت آزاد از نفر دوم خریدم که سال 96 ثبت نام کرده و سال 97 در برج 8 ماشین رو از کارخانه تحویل گرفته و منم در 17 دی ماه یعنی بعد از گذشت دو ماه این پراید رو از طرف خریدم به مبلغ 36 میلیون تومان .
پرایدی که من گرفتم سفید رنگ هست و مدلش هم 131 SE  هست یعنی نسبت به ماشین های پراید سالهای گذشته از لحاظ آپشن فول هست . عکسهایی از ماشین گذاشته ام که بیشتر در جریان کار قرار خواهید گرفت .

این عکس پراید 131 هست همون شبی که رفتیم بنگاه تا ماشین رو معامله کنیم .
جدیداً کارخانه سایپا وقتی پراید تولید میکنه رادیو پخش نمیزاره و حتی زه دور پراید ( ضرب گیر ) رو نمیزاره که بعداً خودم گذاشتم .

این سوئیچ پراید هست که معمولی هست و ریموت نداره . دو تا سوئیچ داره که یکی زاپاس هست .

این هم جلو ماشین که اگه دقت کنید می بینید رادیو پخش نداره که چند روز بعد از خرید ماشین خودم رفتم برای ماشین رادیو پخش فلش خور گذاشتم و 250 هزار تومان پول دادم

این هم صندلی های عقب ماشین که هنوز بعد از گذشت دو هفته از خرید ماشین روکش برای صندلی ها نگرفتم . حدود 200 تا 250 هزار تومان روکش برای صندلی ها خرج داره که نمیدونم براشون روکش بزارم یا همین روکش های فابریک باشه .

لاستیک های پراید که از کارخانه اومده بیرون گلدستون هست که بیشتری ها این لاستیک ها رو تعریف نمیکنن و میگن باید لاستیک خارجی بگیری که نرم هست . این لاستیک ها رو میگن خشک هست البته میگن خرکار هست یعنی زیاد کار میکنه و دیر کهنه میشه 

چند روز بعد از اینکه ماشین رو خریدم به همراه پدرم ماشین رو بردیم داخل شهر و برای ماشین گیر گذاشتیم که برای این گیر 220 هزار تومان پول دادم 
آژیر گیر رو داخل کاپوت نصب کرد اون گوشه بالا و سمت راست

این هم دو تا ریموت که من خودم به سلیقه خودم انتخابشون کردم یکی از این ها برای زاپاس هست 

بعد از نصب گیر رفتیم و برای دور پراید زه ( ضرب گیر ) گذاشتیم . البته دور فرمان هم گرفتیم و برای جلو ماشین ( روی داشبورد ) رو داشبوردی گرفتیم که مثل موکت هست و جمع این سه قلم حدود 60 هزار تومان شد . این هم عکس پراید بعد از اینکه زه نصب کردم

هزینه هایی که برای ماشین کرده ام بصورت زیر است :
1 - خرید ماشین صفر = 36 میلیون تومان
2 - هزینه تعویض پلاک = 150 هزار تومان
3 - نصب گیر = 220 هزار تومان
4 - نصب رادیو پخش فلش خور = 250 هزار تومان
5 - زه ( ضرب گیر ) + رو داشبوردی + دورفرمان = 60 هزار تومان
این ها لیست هزینه هایی هست که در این دو هفته و از زمان خرید ماشین انجام داده ام .

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ماشین ,پراید ,تومان ,هزار ,لاستیک ,گیر ,هزار تومان ,خرید ماشین ,برای ماشین ,برای صندلی ,هزینه هایی ,کارخانه اومده بیرون
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبیک Jennifer Tiffany Michael دانلود سریال اظهارنامه مالیاتی مانا تجارت Tyrone چکاوک نگار استراتژی دیجیتال مارکتینگ